Header Ads

Aliexpress Para İadesi Nasıl Alınır? Dispute Nasıl Açılır?







ALİEXPRESS PARA İADESİ NASIL ALINIR?

DİSPUTE NASIL AÇILIR?




Aliexpressten para iadesi almak için Dispute açmanız gerekiyor. Dispute açmak için aşağıdaki fotoğraftan görebileceğiniz gibi siparişlerim (my orders) kısmından ilgili siparişe tıklayıp Open Dispute tuşuna basmanız gerekiyor.


PEKİ ALİEXPRESSTE Dispute NE ZAMAN AÇILIR?

Yalnız unutmayın sipariş verdikten sonra 60 gün DİSPUTE açma hakkınız var. (Aşağıda fotoğraflı bir şekilde görebilirsiniz)

MASAÜSTÜ MOBİL






PEKI Aliexpresste Dispute Açarken Ne YAZMAM
GEREKİYOR?


DİSPUTE Kısmına yaşadığınız problemi açıkça belirtmeniz gerekiyor, bunu İNGİLİZCE yaparsanız daha hızlı cevap alırsınız.








Ben şimdi sizin belirli problemler için yazmanız gerekenleri ingilizce olarak aşağıda veriyorum. Eğer başka problem yaşarsanız Aliexpresstrain TR Facebook Sayfası üzerinden sorabilirsiniz yada direk Google Çeviri üzerinden çeviri yaparak mesajınızı yollayabilirsiniz.


==============================================


Ürünü aldınız ama aradan 50 gün geçti ise aşağıdaki mesajı yazın.


   Hello i purchased this order 50 days before but i never reicived it. So i want you to refund me because my Purchased Protection time is running out. Thanks...


URÜNÜ aldınız ama bozuk çıktı ise aşağıdaki mesajı yazabilirsiniz. (bu durumda ürünün çalışmadığını en iyi betimleyen fotoğraf ve videosunu çekip göndermeniz  önemli)


   Hello i received this order but it is and not working. I want you to refund my money thanks...


==============================================


DİSPUTE AÇARKEN FOTOĞRAF EKLEMEYI SAKIN İHMAL ETMEYİN


Dispute bölümüne ekleyeceğiz fotoğraf para iadesini çok daha hızlı almanızı sağlayacaktır. Aşağıdaki resimden görebildiğini gibi kolaylıkla fotoğraf ekleyebilirsiniz.




Dispute olayını hallettikten sonra satıcı size geri dönüş sağlayacaktır gelen mesajı google çeviride çevirip ne yazdığını öğrenebilirsiniz yada AliExpresstrain TR Facebook Sayfamızdan bize iletebilirsiniz. Genellikle satıcılar hemen para iadesi yaparlar itibarlarini korumak için.







1 yorum: